top of page
Huizen aan het water

Beleggingspand snel verkopen?

Beleggingspand verkopen? Met spoed beleggingsobjecten gezocht in Amersfoort en omgeving.

Beleggingspand verkopen in Amersfoort en omgeving? Zonder financieel voorbehoud, altijd voor de juiste prijs en door gebruik te maken van het momentum. Als een paar van de belangrijke voordelen, waarom vele kiezen voor Eemhoef.

Veel van de beleggingspanden kopen we zelf binnen 2 weken, echter in overleg met u is het ook mogelijk deze aan te bieden aan onze brede en diverse netwerk geïnteresseerden. Dankzij stille verkoop of met een openbare publicatie, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

 

 • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld

 • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering

 • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000

 • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk

 • Binnen 24 uur concrete bieding

 • Grote netwerk van beleggers en geïnteresseerde 

Profiteer van onze 5 voordelen

Benieuwd naar de voordelen van onze Eemhoef? We zetten de 5 belangrijkste voor u op een rij:

 • Wij kopen direct zelf of bieden het aan aan onze grote netwerk van investeerders
  Indien wij niet direct zelf van u kopen, zullen we in overleg met u uw beleggingspand verkopen aan een breed netwerk van geïnteresseerde investeerders. Die zoeken naar panden zoals dat van u, waardoor u al snel kunt rekenen op de eerste biedingen.

 • Geen voorbehoud van financiering
  We sturen aan op de verkoop zonder voorbehoud van financiering, om u daarover geen zorgen te hoeven maken. Het garandeert een snelle en soepele verkoop van uw beleggingspand.

 • Snel en zonder gedoe
  Met onze methode zorgen we voor een snelle en vlotte afhandeling, zonder onnodig gedoe. Waarbij onze ervaren deskundige het papierwerk en de belangrijke documenten voor hun rekening nemen.

 • Persoonlijke begeleiding en service
  De persoonlijke begeleiding door onze deskundige garandeert de beste service. Met antwoord op al uw vragen.

 • Veilig en desgewenst discreet
  Gebruik maken van stille verkoop? We gaan uiterst discreet te werk, zodat de verkoop van uw beleggingspand niet bij het grote publiek bekend hoeft te worden.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar de verkoop van uw vastgoed. Met aandacht voor de belangrijke details en dankzij een breed netwerk, om een geschikte koper te vinden. Voor de juiste prijs en door gebruik te maken van het huidige momentum. Waarbij we natuurlijk rekening houden met de belangrijke USP’s van het beleggingspand, die u als eigenaar waarschijnlijk het beste kent.

Beleggingspand verkopen: Eemhoef is uw deskundige partner

Eemhoef is uw deskundige partner in Amersfoort en omgeving, bijvoorbeeld om uw beleggingspand te verkopen. We kopen panden van €100.000 tot €50.000.000. Vaak binnen 2 weken, omdat we daarvoor al binnen 24 uur meestal een voorstel kunnen neerleggen.

Vragen over het verkopen van uw beleggingspand? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulierWhatsup of per telefoon voor meer informatie. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page