top of page
Huizen aan het water

Kantoorpand direct verkopen

Direct uw Kantoorpand verkopen in Amersfoort en omgeving aan een belegger?

Uw kantoorpand verkopen in Amersfoort of omgeving? Bij Eemhoef begrijpen we dat u de meeste kennis heeft van het kantoor. En dat u eventuele leegstand voelt in de portemonnee, dus dat het belangrijk is om snel te schakelen. Meestal kopen wij direct zelf van u. Echter is het in overleg met u ook mogelijk een geïnteresseerde koper te vinden, vanuit ons brede portfolio met geïnteresseerde investeerders, fondsen en particuliere beleggers.

Dankzij onze ervaring en tal van transacties met een waarde van €100.000 tot €50.000.000 beschikken we over een breed en gevarieerd netwerk. Vaak kunnen wij u al binnen 24 uur uitsluitsel geven over het vervolg. Een afgeronde verkoop binnen twee weken van een kantoorpand is geen uitzondering.

  • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld

  • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering

  • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000

  • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk

  • Meestal binnen 24 uur concrete bieding

 

Breed netwerk geïnteresseerden in Amersfoort en omgeving.

De verkoop/aankoop van uw kantoorpand zal meestal direct aan ons zelf zijn. Echter kan het in overleg met u ook mogelijk zijn dat we het object bij ons brede netwerk aan geïnteresseerden bekend maken, tijdens een ‘stille verkoop’ waarbij het aanbod niet in de openbare registers terecht zal komen. Met de focus op geïnteresseerde kopers, waarmee we regelmatig contact hebben en waarvan we de wensen daardoor goed kennen.

Van vraagprijsadvies tot opleveringsrapport

Bij Eemhoef werken we met een team van ervaren deskundige. Die de zakelijke markt begrijpen, waardoor we zijn uitgegroeid tot een sterke partij in Amersfoort en omgeving.

Kantoorpand verkopen: Eemhoef is uw deskundige partner

Zoekt u een deskundige partner om uw kantoorpand te verkopen in Amersfoort? En wilt u precies weten hoe het zit met de overdrachtsbelasting of wat de mogelijkheden zijn bij splitsen? We leggen het u graag uit, net als de manier waarop we uw pand aanbieden aan ons netwerk van geïnteresseerden. Met investeerders, fondsen en particuliere beleggers die altijd op zoek zijn naar bijvoorbeeld kantoorruimte.

In de meeste gevallen ontvangt u al binnen 24 uur een bieding. We werken samen met zoveel mogelijk geïnteresseerden die aankopen doen zonder voorbehoud van financiering. Dat garandeert een vlotte werkwijze, bijvoorbeeld om het kantoorpand zo snel mogelijk voor een goede prijs te kunnen verkopen. Vaak lukt dat al binnen 2 weken, waardoor we u er snel mee van dienst kunnen zijn.

Vragen over het verkopen van uw kantoorpand? Of over onze andere diensten als bedrijfsmakelaar? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulierWhatsup of per telefoon voor meer informatie. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page