top of page
Huizen aan het water

Vastgoed snel verkopen.

Vastgoed direct en snel verkopen in Amersfoort en omgeving. Wij kopen het direct van u.

Bij Eemhoef zijn wij in staat om binnen twee weken het gehele traject van het aankoop van uw vastgoed al af te ronden. U kunt bij ons terecht voor vastgoed met een waarde van €100.000 tot €50.000.000

Vastgoed verkopen in Amersfoort of omgeving? Eemhoef is uw ervaren deskundig partner. Voor vastgoed met een waarde van €100.000 tot €50.000.000.

Benieuwd naar onze werkwijze en de mogelijkheden tot een stille verkoop of juist openbare aanbieding? Wij vertellen u graag meer. Over verkoop van uw vastgoed, ook als er sprake is van verhuur. Of met de mogelijkheid om het terug te huren, dankzij de diverse oplossingen waarover we graag met u meedenken.

 

  • Snelle verkoop: vaak binnen 2 weken afgehandeld

  • Veel verkopen zonder voorbehoud van financiering

  • Brede portefeuille: €100.000 tot €50.000.000

  • Discrete werkwijze: stille verkoop mogelijk

  • Binnen 24 uur concrete bieding

 

Uw wensen en voorwaarden

Gaat het u om een openbare verkoop van vastgoed in Amersfoort? Of juist om de stille verkoop, door daar uiterst discreet mee om te gaan? We hebben de mogelijkheden om uw vastgoed te waarderen en beschikken over een breed netwerk voor stille verkoop. Bij commercieel vastgoed en andere panden, waarmee we de ervaring hebben die u zoekt.

Als koper van vastgoed, waarbij het uw wensen en voorwaarden zijn die altijd centraal staan. Zodat we aan de slag kunnen met de waardebepaling, die bovendien leidend zal zijn voor de werkwijze die we hanteren.

Stille verkoop in Amersfoort

De verkoop van uw vastgoed in Amersfoort niet aan de grote klok handen? We organiseren een ‘stille verkoop’. Indien wij niet rechtstreeks zelf van u kopen, bieden we in overleg met u het vastgoed aan investeerders, fondsen en particuliere beleggers aan waarvan we weten dat ze interesse hebben. We voorkomen op die manier dat het aanbod op de openbare markt terechtkomt.

Waardebepaling: wat is uw vastgoed waard?

U heeft waarschijnlijk wel een idee van de waarde van uw vastgoed. Onze taxateurs voeren graag een waardebepaling uit of doen een taxatie. Zodat u precies weet wat er mogelijk is en voor welke waarde we het pand kunnen aanbieden.

Tip: blijkt er klein onderhoud nodig of moeten er aanpassingen gedaan worden? We beschikken over een netwerk van aannemers, schilders en installateurs die daarbij goed kunnen helpen. Een uitstekende investering in de waarde van uw vastgoed, om dat voor de juiste prijs te verkopen.

Bij de waardebepaling voor uw vastgoed houden we natuurlijk rekening met de belangrijkste factoren:

  • Locatie

  • Eventuele huurgegevens

  • Staat van onderhoud

  • Openbare bronnen

  • Keuring van het vastgoed

Vastgoed verkopen: Eemhoef is uw deskundige partner

Vragen over het verkopen van uw vastgoed aan ons? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulierWhatsup of per telefoon voor meer informatie. 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page